„Szennyvizek? Tiszta vizet!”

Internetes vetélkedő 7-12. osztályos diákok számára

 

 

Kedves Fiatalok!

A víz az élet, a tiszta víz az egészséges élet. A Föld lakóinak 1/5-e él vízhiányos területen. Vízkészleteink minősége, mennyisége mindannyiunk jövőjét befolyásolja, ezért jó, ha ilyen neves napokon, legalább évente egyszer jobban odafigyelünk rá. Ezért a Víz Világnapja előtt az idén is egy közös játékra és együttgondolkodásra hívunk titeket.

Ha ebben szeretnétek részt venni, 2017. február 15-től három héten át, minden héten egy feladatsor vár benneteket. A regisztrációtokat és az első feladatsor megoldásait is ekkortól várjuk.

A megoldásra egy hét áll rendelkezésetekre. A versenybe a második feladatsor lezárásáig (febr. 28.) be lehet kapcsolódni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FONTOS INFORMÁCIÓK

Jelentkezhettek önállóan vagy maximum 5 fős csoportokban. Idén külön kurzusba regisztrálhatnak az egyéni és a csoportos jelentkezők. Egy e-mail címről csak egy jelentkezést enged meg a rendszer! Adataitokat pontosan és figyelmesen adjátok meg a regisztrációs felületen, majd lépjetek be a pályázathoz (Internetes vetélkedő 7-12. osztályos diákoknak), és iratkozzatok fel az egyéni vagy a csoportos kurzusra! Ezután látjátok majd az aktuális feladatokat.

Minden fordulónál „Kérdések” néven megtaláljátok a tesztsor pdf-változatát, amiből előzetesen tájékozódhattok, ez alatt pedig magát a kitölthető feladatsort. Valamennyi teszthez tartozik egy kreatív feladat is, ahová külön fel kell majd töltenetek valamilyen alkotást, munkát.

Figyelem! Az új tesztsorok mindig szerda reggeltől lesznek elérhetőek, és a következő kedd éjfélig lehet megadni a válaszokat!

A díjazottak 2017. március 23-án, Győrben a vizek városában vehetik majd át jutalmukat.

Jó időtöltést és eredményes játékot kívánnak a szervezők!

 

 

 

DÁTUMOK, HATÁRIDŐK

 

1. feladatsor

2. feladatsor

3. feladatsor

Megjelenés dátuma:

február 15. szerda

február 22. szerda

március 1. szerda

Beérkezés
határideje:

február 21. kedd

február 28. kedd

március 7. kedd

 

 

Eredményhirdetés, helyezések nélkül a (helyezés nélkül az interneten): 2017 március 16.

Díjátadó: 2017. március 23.